تبلیغات

ثبت شرکت در سوئد

۰

  کشور سوئد در شمال اروپا و در شبه جزیره‌ اسکاندیناوی منطقه­ای سردسیر محسوب می­شود. مساحت این کشور 450 هزار کیلومتر مربع بوده و ششمین کشور پهناور اروپا و پنجاه و پنجمین کشور وسیع دنیا به شمار می­رود. پایتخت سوئد شهر اِستُکهلم بوده و بزرگ‌ترین شهر این کشور و پرجمعیت‌ترین شهر در سرزمین‌های نوردیک است. جمعیت این کشور سردسیر هم بیش از ۱۰ میلیون نفر بوده که هشت میلیون نفر از آن ها را خود سوئدی­ها تشکیل داده و بقیه مهاجرین کشورهای دیگر هستند.

کشور سوئد از نظر تجاری دارای اقتصادی استوار  بوده و موفقیت زیادی را در جذب سرمایه­ گذار از کشورهای مختلف داشته است؛ از این رو، افرادی که به دنبال تجارتی بین­المللی و جذب بازارهای جدید هستند این کشور مقصدی مناسب با هدف­گذاری بلندمدت خواهد بود. از جمله شرکت­هایی که قابلیت ثبت در کشور سوئد را دارند شرکت مشارکت محدود، سهامی و تعاونی می­باشد.

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت

  • کپی و اسکن پاسپورت متقاضی و افراد تحت تکفل
  • دو قطعه عکس رنگی
  • دریافت عدم سوء­پیشینه و ترجمه آن
  • گواهی اشتغال به کار
  • اصل سند مالکیت
  • درخواست تبیین هدف و برنامه ­های فعالیت شرکت
  • گواهی اشتغال به کار
  • پرینت سه ماهه بانکی
  • مصاحبه در سفارت و انگشت­ نگاری
  • ارائه مدارک رسمی شرکت (در صورتی که متقاضی دارای شرکت باشد)

ادامه مطلب

 ادامه …
+ نوشته شده توسط Dadinli در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

ویزای تحصیلی در سوئد

۰

ویزای تحصیلی سوئد:

* در شرایطی که با هزینه شخصی خود تمایل به تحصیل در سوئد دارید باید تقاضا نامه خود را سه ماه قبل تر ارائه داده تا تمکن مالی تان را اثبات کنید.

*در صورتیکه بورسیه دریافت کرده باشید ازین مورد چشم پوشی خواهد شد.

شرایط دریافت ویزای تحصیلی سوئد (دانشجویی)

 

مدارک مورد نیاز

1-گذرنامه معتبر

2-نامه پذیرش به عنوان دانش آموز تمام وقت

3-برخورداری از بیمه سلامت

4-اثبات تمکن مالی در مدت تحصیل در دبیرستان (داشتن پول تو جیبی کافی)

5-داشتن رضایتنامه ولی برای کودکان زیر 18 سال

هزینه

تمکن مالی:میزان حداقل سرمایه برای اثبات تمکن مالی در اداره مهاجرت 190/8 کرون(ماهانه) برای دوره تحصیلی کوتاه مدت است.

*در صورتیکه متقاضی تحصیل بلند مدت هستید باید تمکن مالی خود را برای 10 ماه زندگی در هرسال اثبات کنید.

ادامه مطلب 

 ادامه …
+ نوشته شده توسط Dadinli در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

ویزای کاری سوئد

۰

ویزای کاری سوئد : به منظور دریافت ویزای کاری باید ابتدا اجازه کار دریافت کنید.

برای دریافت اجازه کاربایستی یک کار به شما ارائه شده باشد.درغیر اینصورت ویزای جستجوی کاری سوئد وجود ندارد

 

مدارک موردنیاز جهت دریافت اجازه کار:

 

 

–  یک پاسپورت معتبر داشته باشید

– کاری به شما ارائه شده باشد که ازنظر شرایط کاری و یا آنچه که درآن شغل یا آن رشته رایج است درسطح قراردادهای صنفی باشد.

-به شما حقوقی داده شود که مبلغ آن درسطح قراردادهای صنفی سوئد بوده و یا آن مبلغی که دراین رشته کاری مرسوم است.

-دارای یک پیشنهاد کاری باشید که از طریق آن بتوانید زندگی خود را تامین کنید. برای اینکه مشمول شرایط تامین زندگی شوید می بایست در حدی کار کنید که حقوق شما قبل از احتساب مالیات به حداقل ۱۳۰۰۰ کرون در ماه برسد.

-کارفرمای شما قصدش این باشد که هنگام شروع کار شما را عضو بیمه درمانی، بیمه عمر، بیمه ایمنی، وبیمه حقوق بازنشستگی کند.

ادامه مطلب

 ادامه …
+ نوشته شده توسط Dadinli در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

خرید سهام شرکت در آلمان

۰

خرید سهام شرکت در آلمان : بورس سهام آلمان (FWBیا Frankfurter wert papier borse ) یکی از بزرگترین بازارهای بورس سهام در جهان است،که ارزش آن 1.4 تریلیون یورو است. معاملات آن در آم ماین فرانکفورت صورت میگیرد وبه لحاظ گردش مالی وبازار سرمایه از جمله عظیم ترین بورس ها در جهان است.

خرید سهام کمپانی های آلمانی از جمله روش های سرمایه گذاری محسوب می شود که به کمک آن می توان به ویزای آلمان دست یافت .

البته باید در نظر داشت که اقتصاد آلمان مدرن و پیچیده است و شما همواره به همراهی یک وکیل و مشاور کاردان نیاز خواهید داشت .

شرکت حقوقی-مهاجرتی دادآور نسیم مهر با همکاری وکلای خود در دفتر آلمان شما را جهت نیل به سوی این هدف یاری خواهد رساند .

ادامه مطلب

 

 ادامه …
+ نوشته شده توسط Dadinli در ، یک بازدید ، بدون دیدگاه

ثبت شرکت در آلمان

۰

ثبت شرکت آلمان:  کشور آلمان سومین صادر کننده بزرگ در جهان ،برترین اقتصاداروپا وبزرگترین کشورصنعتی دنیااست.اقتصاد رو به رشد،ثبات ارزش پولی،وجود ابر شرکتهای صنعتی ،آب وهوای معتدل ،بیمه درمانی کامل ، پاسپورت معتبر و بسیاری از مزایای دیگر همه و همه باعث جلب توجه مردم سراسر دنیا برای زندگی وکار در این کشور شده است.

هزینه های ثبت‌ شرکت‌ آلمان چه مقدار است؟

 یکی از روش های رایج اخذ ویزای کشورآلمان ویزای ثبت شرکت آلمان است. همانطور که همه می دانند ثبت شرکت و ایجاد یک کسب وکار جدید در هر کشوری برای متولی این کار هزینه هایی در بر خواهد داشت. کشور المان نیز ازین قانون مستثنی نیست، بنابر این متقاضی ثبت شرکت آلمان باید سرمایه کافی برای پرداخت اجاره یکساله یک دفتر،پرداخت حقوق یکساله مدیر یا مدیران شرکت ، پرداخت حقوق یکساله کارمندان خود(درصورت نیاز) وسایر هزینه های جاری شرکت را داشته باشد.

برای ثبت  شرکت  آلمان چه کنیم؟

موسسه حقوقی دادآور نسیم مهر پس از دریافت مدارک شما ازطریق دفاتر خود در آلمان به پیگیری مسیرتان میپردازد ،این مسیرشامل:بیزنس پلن یا طرح اقتصادی (چشم انداز سه سال آینده شرکت) ، ثبت شرکت،افتتاح حساب بانکی شرکتی و…است.

ادامه مطلب

 

 ادامه …
+ نوشته شده توسط Dadinli در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: ثبت شرکت در آلمان، هزینه های ثبت شرکت در آلمان

مهاجرت تحصیلی به آلمان

۰

 آلمان، آموزش های رایگان یا با هزینه های بسیار پایین را ارائه می دهد.به این معنی است که بر خلاف مکان هایی مانند U.S. که هزینه های هنگفتی برای تحصیل دارند، دانشگاه های آلمان هزینه های بسیار کمتری دارند یا هیچ هزینه ای ندارند. از این جهت، آلمان محل مناسبی برای مهاجرت به منظور آموزش است.

برای تحصیل در آلمان و  مهاجرت به آن کشور باید ویزا دریافت کنید. در نامه انگیزشی خود می بایست، الزامات و توانایی های مورد نیاز برای روند درخواست برای دریافت چنین ویزا را مشخص کنید.

دانش زبان برای دریافت این ویزا برای اشخاصی که کورس به زبان انگلیسی دریافت کردند داشتن مدرک A1 به علاوه آیلتس 6.5 به بالا و برای کسانی که کورس به زبان آلمانی دریافت کردند داشتن مدرک B1  به بالا ضروری می باشد.

ادامه مطلب

 ادامه …
+ نوشته شده توسط Dadinli در ، بدون بازدید ، بدون دیدگاه

تمکن مالی اتریش

۰

کشور اتریش از جمله کشورهای قدرتمند اروپای مرکزی می‌باشد که  عضویت در اتحادیه اروپا و پیوستن به پیمان شنگن موجب شکوفایی بیش از پیش آن در عرصه‌های مختلف گردیده است.باتوجه به اینکه در این کشور امکان یافتن کار برای اتباع خارجی احتمال زیادی دارد، بنابراین می‌تواند مقصد بسیاری از اتباع کشورهای مختلف از جمله ایران باشد.

تمکن مالی چگونه ثابت می‌شود؟

تمکن مالی به این معنی است که شخص در کشور خود آنقدر به لحاظ مالی دارای تمکن است که با اقامت طولانی مدت در کشور اتریش  با مشکل مالی روبه‌رو نمی‌شود. این ادعا باید به‌گونه‌ای در کشور مقصد اثبات شود که موارد زیر می‌تواند از جمله‌ی آن‌ها باشد:

اگر فرد دارای املاکی است می‌تواند با اجاره دادن آن‌ها و ارائه اجاره‌نامه ملک به کشور مقصد، تمکن مالی خود را اثبات نماید.

ارائه‌ی مدارکی دال بر داشتن سهام شرکت‌ها، واریز سود شرکت، خرید سهام شرکت نیز می‌توان راه دیگر اثبات تمکن مالی باشد.

داشتن سپرده‌های بانکی بلند مدت و اثبات واریز سود ماهانه نیز می‌تواند اثبات نماید که متقاضی دارای شرایط تمکن مالی است.

 

شرایط اخذ ویزای تمکن مالی اتریش

- داشتن مبلغ تقریبی 21000 یورو در یکی از بانک‌های معتبر ایرانی. مبلغ مذکور برای یک نفر بوده و در صورت اضافه شدن افراد اگر از اعضای خانواده باشند مبلغی اضافه می‌گردد. این مبلغ باید چندین روز در بانک بماند تا اجازه و استطاعت مالی آن قابل ارائه باشد.

-  درآمد ماهیانه 1800 یورو که قابل استناد باشد. 

-   مدارک هویتی افراد از قبیل شناسنامه و گذرنامه

ادامه مطلب

 ادامه …
+ نوشته شده توسط Dadinli در ، ۲ بازدید ، بدون دیدگاه
برچسب‌ها: تمکن مالی اتریش، تمکن مالی کشور اتریش، اثبات تمکن مالی کشور اتریش
نوشته‌های اخیر